Waar te verkrijgen

Vanaf half november 2018  zijn DE SJAAK IPA  en de ” Eigen Weizen”  exclusief verkrijgbaar bij onderstaande geselecteerde horeca en speciaalzaken.

 

De Krom  Gezellig eten & drinken. Moderne sfeervolle brasserie met terras aan de Alblas. Hier wordt De SJAAK IPA geschonken. Zowel bij de lunch, diner en borrel. De Krom is een mooie uitvalbasis voor een kano- boottocht op de Alblas en een heerlijke plek voor een pauze tijdens fietstochten.                                                                                               Oosteinde 6       2969 AS Oud-Alblas      0184 69 12 82

 

Restaurant Het Magazijn  Een fantastische plek in de historische binnenstad van Dordrecht. De Sjaak IPA & de Eigen Weizen worden hier geserveerd. Heerlijk eten, lokale leveranciers, mega stadstuin & lekkere muziek.
Voorstraat 180     3311ES Dordrecht      078-8902780

 

Restaurant de Merwelanden serveert De SJAAK IPA & de Eigen Weizen bij uw lunch of diner. Naast het restaurant heeft de Merwelanden een ruim terras met prachtig uitzicht op de recreatieplas. Heerlijk relaxen na een daagje fietsen, kanoën wandelen of bevers spotten.
De Bekramming 13        3313 LM Dordrecht      0184 411 131

 

De SJAAK  IPA en de “Eigen Weizen” zijn nu te verkrijgen  in het chique restaurant van de Heeren van Slydrecht. Natuurlijk kan je ook in het grandcafe/ brasserie van de Heeren van Slydrecht genieten van DE Sjaak bier.

Stationsplein 8   3364 AM Sliedrecht   T: 0184-444888

 

Willaerts grandcafe & restaurant  Culinair genieten, met schitterend uitzicht op rivier de Merwede.                                   De SJAAK IPA vergezeld lunch, diner of borrel.

   Veerplein 1    3351 RW    Papendrecht   

 

Thuis genieten van een De SJAAK IPA?  Uw vrienden verrassen met een De SJAAK IPA? Eens een keer een ander bier serveren?

De Vershoek  Meentpassage 3   3353 HH  Papendrecht heeft De SJAAK IPA op voorraad.

 

Via de webshop van de Barossa kunt u eenvoudig De Sjaak IPA online bestellen.  De Barossa, gespecialiseerd in mooie wijnen, voert ook enkele exclusieve bieren. Naast wijn en exclusieve bieren kunt u hier ook terecht voor het boeken van een wijn- of bierproeverij.   DE SJAAK IPA wordt standaard geserveerd bij de bierproeverijen.

https://www.debarossa.nl/

 

De SWEET TRIPEL is nog in ontwikkeling en is voorlopig nog slechts zeer beperkt leverbaar. Per brouwsel worden er maximaal 75 flessen á 0,33 cl gebotteld. Vandaar dat deze bieren nog niet te verkrijgen zijn op het terras of de speciaalzaak. Ik streef ernaar om deze bieren zo spoedig mogelijk in grotere hoeveelheid te kunnen maken. Wil je toch alvast kunnen genieten de SWEET TRIPEL neem dan contact met mij op. Ik kan dan enkele flessen reserveren en een afspraak maken wanneer deze opgehaald kunnen worden.

Naast mijn vaste bieren brouw ik ook graag andere bieren.  Deze unieke kleine batches zijn eenmalig beschikbaar waarbij geldt op=op. Ben je nieuwsgierig en wil je deze bieren ook proberen zorg dan dat je regelmatig kijkt op mijn website en je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Hier staan welke bieren er gebrouwen zijn en in welke hoeveelheid deze beschikbaar zijn.

Enjoy!

Sjaak,   gepassioneerd brouwer