Waar te koop

Vanaf half november 2018  zijn DE SJAAK IPA  en de ” Eigen Weizen”  exclusief verkrijgbaar bij onderstaande geselecteerde horeca en speciaalzaken.

De SJAAK  IPA en de “Eigen Weizen” zijn nu te verkrijgen  in het chique restaurant van de Heeren van Slydrecht. Natuurlijk kan je ook in het grandcafe/ brasserie van de Heeren van Slydrecht genieten van DE Sjaak bier.

Stationsplein 8   3364 AM Sliedrecht   T: 0184-444888

 

Culinair genieten van De SJAAK IPA bij een heerlijke lunch, diner of borrel?  Vraag naar de bierkaart bij  bar-restaurant Willaerts   Veerplein 1    3351 RW    Papendrecht. 

 

Thuis genieten van een De SJAAK IPA?  Uw vrienden verrassen met een De SJAAK IPA? Eens een keer een ander bier serveren?

De Vershoek  Meentpassage 3   3353 HH  Papendrecht heeft De SJAAK IPA op voorraad.

 

Via de webshop van de Barossa kunt u eenvoudig De Sjaak IPA online bestellen.  De Barossa, gespecialiseerd in mooie wijnen, voert ook enkele exclusieve bieren. Naast wijn en exclusieve bieren kunt u hier ook terecht voor het boeken van een wijn- of bierproeverij.   DE SJAAK IPA wordt standaard geserveerd bij de bierproeverijen.

https://www.debarossa.nl/

 

De SWEET TRIPEL is nog in ontwikkeling en is voorlopig nog slechts zeer beperkt leverbaar. Per brouwsel worden er maximaal 75 flessen á 0,33 cl gebotteld. Vandaar dat deze bieren nog niet te verkrijgen zijn op het terras of de speciaalzaak. Ik streef ernaar om deze bieren zo spoedig mogelijk in grotere hoeveelheid te kunnen maken. Wil je toch alvast kunnen genieten de SWEET TRIPEL neem dan contact met mij op. Ik kan dan enkele flessen reserveren en een afspraak maken wanneer deze opgehaald kunnen worden.

Naast mijn vaste bieren brouw ik ook graag andere bieren.  Deze unieke kleine batches zijn eenmalig beschikbaar waarbij geldt op=op. Ben je nieuwsgierig en wil je deze bieren ook proberen zorg dan dat je regelmatig kijkt op mijn website en je aanmeldt voor de nieuwsbrief. Hier staan welke bieren er gebrouwen zijn en in welke hoeveelheid deze beschikbaar zijn.

Enjoy,

Sjaak